Status

LTI credentials of Remote SCORM genereren

Gewijzigd op Tue, 23 May 2023 om 01:15 PM

LTI credentials maken

Ga in de Realm naar het menu Dispatch

• Vink het contentpakket voor de afnemer (de Dispatch) aan waarvoor je de LTI gegevens wilt ophalen

• Klik onderaan op BLTI

Stuur de afnemer (afhankelijk van de afspraken) de URL en de key via e-mail. Stuur de Secret altijd veilig op via een beveiligde omgeving, bijvoorbeeld via SendSafely. Je kunt de gegevens altijd opnieuw opvragen via deze knop.

Creëer een Remote SCORM pakket vanuit de Dispatch

• Ga in de Realm  naar het menu Dispatch

• Vink het contentpakket voor de afnemer (de Dispatch) aan waarvoor je de Remote SCORM wilt ophalen

• Klik op Download en sla het lokaal op.

Je krijgt nu een ZIP file en die kun je vervolgens in ieder gewenst LMS uploaden. Deze kun je dus opsturen naar de afnemer (afhankelijk van de afspraken), op een veilige manier, bijv. via SendSafely.

Ter informatie: Wij kunnen je vanuit Courseware ook ontzorgen en de LTI credentials of Remote SCORM pakketten beveiligd naar je toesturen. Stuur hiervoor een e-mail naar contentserver@courseware.nl .